Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
100
g ogórków kiszonych, pokrojonych na kawałki
oder 100 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki - 120 g tuńczyka, w sosie własnym, odsączonego
- 100 g twarogu, tłustego, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko, ugotowane na twardo
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- 5 - 10 g szczypiorku, świeżego, drobno pokrojonego (ok. 1 pęczek)
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Brennwert
- 505 kJ / 120 kcal
- Eiweiß
- 11.7 g
- Kohlenhydrate
- 1.3 g
- Fett
- 7.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pasta z makreli wędzonej
20 dk
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Pasta z tuńczyka i jajek
20 dk
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 dk
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 dk
Pasta z kurczaka i sera feta
55 Min
Pomidorowa pasta z serem feta
35min
Wiosenny twarożek
5 Min
Pasta z łososia
5 Min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 dk