Geräte und Zubehör
Lamb Keema with Peas
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
cumin seeds2 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves5
-
fresh bird's eye chillies halved, to taste1 - 2
-
onions quartered150 g
-
ghee30 g
-
cloves6
-
cinnamon stick small1
-
black peppercorns6
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala (optional)1 Tbsp
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
water200 g
-
½ tsp meat stock paste, homemademeat stock cube (for 0.5 l) lamb or beef, crumbled½
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
frozen green peas150 g
-
garam masala (optional) or to taste1 Tbsp
-
fine sea salt (optional) or to taste1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30.7 g
Brennwert
1897 kJ /
454 kcal
Fett
28 g
Kohlenhydrate
19.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of India
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Tikka Paste
1 Std.
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Chapatis
1 Std. 30 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Chicken Saag
50 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 Min
Prawn Bhuna
30 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min