Lamb Keema with Peas
TM6 TM5 TM31

Lamb Keema with Peas

3.7 (68 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 Tbsp cumin seeds
  • 1 Tbsp coriander seeds
  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 5 garlic cloves
  • 1 - 2 fresh bird's eye chillies, halved, to taste
  • 150 g onions, quartered
  • 30 g ghee
  • 6 cloves
  • 1 cinnamon stick, small
  • 6 black peppercorns
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 Tbsp garam masala
  • 500 g lamb mince, broken in pieces
  • 400 g tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)
  • 200 g water
  • ½ meat stock cube (for 0.5 l), lamb or beef, crumbled
    oder ½ tsp meat stock paste, homemade
  • 2 tsp fine sea salt, or to taste
  • 150 g frozen green peas
  • 1 Tbsp garam masala, or to taste (optional)
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1897 kJ / 454 kcal
Eiweiß
30.7 g
Kohlenhydrate
19.6 g
Fett
28 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte