Geräte und Zubehör
Salsa verde
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
180 g
Zutaten
-
ceapă roșie30 g
-
oțet de vin roșu10 g
-
ulei de măsline extravirgin plus pentru a acoperi80 g
-
cățel de usturoi1
-
capere baby, murate20 g
-
file de anchois conservat în ulei4
-
busuioc proaspăt doar frunzele3 fire
-
pătrunjel verde doar frunzele5 fire
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 180 g
Natrium
1064.1 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Fett
81.1 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
12.7 g
Kohlenhydrate
5.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gust de toamnă
7 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pulpă de miel cu legume și sos de mentă
2 Std.
Broccoli cu pesto de rucola și lămâie coaptă
Keine Bewertungen
Înghețată vegană de căpșune
5 Min
Sos Butterscotch
Keine Bewertungen
Punch de vin alb fiert cu merișoare
Keine Bewertungen
Muștar dulce de caise
Keine Bewertungen
Portocală arsă
Keine Bewertungen
Spaghetti cu usturoi, ulei și peperoncino
Keine Bewertungen
Pinot Freezio - Slushies cu ananas și vin alb
Keine Bewertungen
Mocktail PaNOma
Keine Bewertungen
Seitan cu legume, la borcan
Keine Bewertungen
Broccoli cu pesto de rucola și lămâi coapte
Keine Bewertungen