Geräte und Zubehör
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std.
6 porsiyon
Zutaten
Makarna Hamuru
-
un300 g
-
yumurta (yakl. 3 orta boy), oda sıcaklığında, çırpılmış150 g
-
zeytinyağı15 g
-
tuz1 tk
İç Dolgusu
-
maydanoz sadece yaprakları20 g
-
pecorino peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
zeytinyağı40 g
-
sarımsak1 diş
-
kestane mantarı soyulmuş, ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (0.5 cm)350 g
-
tuz½ tk
-
karabiber2 tutam
-
panko (Japon galeta unu)30 g
Ravioli
-
su hamuru nemlendirmek için
-
su1200 g
-
tuz1 tk
-
tereyağı50 g
-
adaçayı yaprağı, kurutulmuş15 yaprak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
1154.3 mg
Eiweiß
13.9 g
Brennwert
1830.5 kJ /
437.5 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
46.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Makarna Zamanı!
8 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Tonnato Soslu Hindi ve Ilık Patates Salatası
Keine Bewertungen
Balkabağı Latte
20 Min
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1 Std. 55 Min
Sebze Suyu
3 Std. 15 Min
Karışık Kuruyemişli Müsli
25 Min
Baharatlı ve Meyveli Şerbetli Panna Cotta
7 Std.
Tonkatsu Sos
Keine Bewertungen
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Keine Bewertungen
Ispanaklı Beyaz Pizza
1 Std. 30 Min
Mantarlı Bolonez Soslu Lazanya
1 Std. 45 Min
Patates Çorbası
30 Min
Mercimek ve Zencefilli Havuç Çorbası
40 Min