Geräte und Zubehör
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Zubereitung 30 Min
Gesamt 30 Std.
4 portie
Zutaten
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2260.5 mg
Eiweiß
39.1 g
Brennwert
3882.3 kJ /
928 kcal
Fett
33.5 g
Ballaststoffe
15.4 g
gesättigte Fettsäuren
33.5 g
Kohlenhydrate
126.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza 2.0
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Dille en feta flatbread
1 Std. 20 Min