Geräte und Zubehör
Punch de Crăciun
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
1000 g
Zutaten
-
vin roșu750 g
-
zahăr brun70 g
-
băț de scorțișoară1
-
brandy50 g
-
lichior de portocale tip Cointreau®50 g
-
50 g Xeres, albvin de Porto alb50 g
-
portocale sferturi2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 gram
Eiweiß
1 g
Brennwert
564 kJ /
134 kcal
Fett
0 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Întotdeauna este loc la masa noastră
29 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Supă de pește cu spanac
Keine Bewertungen
Spätzle cu spanac
Keine Bewertungen
Tortellini cu supă de carne
Keine Bewertungen
Pere gătite lent, în sirop de vin
Keine Bewertungen
Pere cu sirop de portocale
Keine Bewertungen
Tocăniță de cartofi cu coaste
1 Std. 30 Min
Salată de gnocchi și pere, cu radicchio și Gorgonzola
Keine Bewertungen
Lichior de coacăze negre
1 Std. 5 Min
Pesto de busuioc
10 Min
Tort de ciocolată și nuci, fără gluten
1 Std. 10 Min
Tocăniță picantă de vițel cu ardei roșii
30 Min
Orez cu pui și ciuperci
30 Min