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Spinach and Artichoke Garlic Bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
24 pieces
Zutaten
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic cloves140 g
-
baby spinach, fresh85 g
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
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cream cheese diced115 g
-
30 g plain yogurtsour cream, any type30 g
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artichoke heart, marinated drained170 g
-
red pepper flake (optional) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
baguette loaves (approx. 450 g)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
296 mg
Eiweiß
5.4 g
Brennwert
660.4 kJ /
157.8 kcal
Fett
8.4 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
15.7 g
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