Geräte und Zubehör
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
-
melk350 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
ei1
-
verse gist20 g
-
havermeel150 g
-
rijstmeel volkoren150 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
tapioca zetmeel80 g
-
xanthaangom1 ½ el
-
zout10 g
-
Cheddar kaas in blokjes (2 cm)150 g
-
spek alle soorten, in blokjes (1 cm)120 g
-
knoflookteentje1
-
ui in vier gesneden50 g
-
olijfolie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm x 3 cm)80 g
-
tomaten vers of uit blik, in stukjes gesneden (2 cm)100 - 120 g
-
olijven, zwart, ontpit in plakjes gesneden (0,5 cm)30 g
-
2 eetlepels melkeierdooier1
-
sesamzaad, zwart5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
883 mg
Eiweiß
16.1 g
Brennwert
2206.8 kJ /
527.5 kcal
Fett
27.8 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
12.2 g
Kohlenhydrate
53.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Keine Bewertungen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Geode cake
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 Min