Geräte und Zubehör
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
4 portion
Zutaten
-
fresh parsley leaves cut in pieces3 - 5 sprigs
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
sweet potatoes (approx. 300 g) peeled, each one sliced along the top at 1 cm intervals, without cutting all the way through6
-
tomatoes sliced (1 cm), see tip3 - 4
-
courgettes sliced (1 cm), see tip1 - 2
-
olive oil2 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets50 g
-
pears cored, quartered (1 cm x 5 cm)300 g
-
brandysweet wine30 g
-
ground cardamom½ tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
cod fillets, skinless600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbledfish stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water300 g
-
tinned clams drained300 g
-
ground almonds20 g
-
unsalted butter diced100 g
-
white wine40 g
-
cornflour mixed with 2 tsp water1 tsp
-
ground black pepper3 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
flaked almonds, toasted4 pinches
-
ice cream4 scoops
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portion
Natrium
6691.8 mg
Eiweiß
63.1 g
Brennwert
6295.4 kJ /
1504.6 kcal
Fett
54.8 g
Ballaststoffe
20.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
164.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Steam & Serve: Varoma Menus
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Korean Fried Chicken Wings
3 Std. 10 Min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 Min
Pumpkin soup
35 Min
Dairy-free Mango Ice Cream
5 Min
Penne with Mussels
2 Std. 5 Min
Vietnamese Chicken Pho
1 Std. 10 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Fish Stew
45 Min
Ayam Pongteh
30 Min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 Min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 Std. 20 Min