Geräte und Zubehör
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 slices
Zutaten
Chocolate and nut cake
-
eggs6
-
roasted almonds100 g
-
walnuts cut in halves100 g
-
roasted hazelnuts100 g
-
Dutch-processed cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
butter softened, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and cocoa cream
-
icing sugar100 g
-
Dutch-processed cocoa powder30 g
-
pure hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese softened100 g
-
mixed whole nuts to decorate
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
4.4 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Celebrate our Uniqueness
19 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Lala Clam Soup Meehoon
1 Std. 15 Min
Hot Dog Buns
2 Std.
Windsor Bread
1 Std. 50 Min
Caramel Honeycomb Cake
2 Std. 30 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Jaffa muffin
40 Min
Sambal Petai Fried Mee
20 Min
Curry Fish Head
Keine Bewertungen
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 Min
Anniversary Cake
2 Std.
Chicken Rendang
1 Std. 35 Min