Vegan Eggplant Massaman Curry

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Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions

Zutaten

  • onions quartered
    115 g
  • peanuts, unsalted, raw
    30 g
  • red chilli, long deseeded, cut into pieces
    1
  • olive oil plus 2 tbsp extra to drizzle
    30 g
  • lemon juice
    45 g
  • water
    450 g
  • eggplant, medium-sized cubed (½ in.)
    500 g
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • vegetable stock paste
    1 tsp
  • cornstarch
    30 g
  • Thai massaman curry paste
    30 g
  • coconut milk
    140 g
  • agave syrup
    15 g
  • chickpeas, canned drained
    255 g
  • green beans, frozen
    100 g
  • button mushrooms, fresh, sliced sliced
    100 g
  • cilantro, fresh to garnish

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 2035.8 mg
Eiweiß 11.7 g
Brennwert 1843.1 kJ / 440.5 kcal
Fett 25.5 g
Ballaststoffe 11.2 g
gesättigte Fettsäuren 7.6 g
Kohlenhydrate 42.2 g

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