Geräte und Zubehör
Croquembouche cu cremă de portocale și ciocolată amăruie
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Std.
16 porții
Zutaten
Amestec pentru profiterol
-
apă300 g
-
unt bucăți160 g
-
sare½ linguriță
-
zahăr20 g
-
făină240 g
-
ouă (aprox. 6 ouă medii)350 g
Cremă de portocale
-
zahăr140 g
-
coajă de portocale (de la aprox. 2 portocale)2 linguri
-
lapte1000 g
-
amidon de porumb100 g
-
ouă4
-
gălbenușuri4
-
extract natural de vanilie2 lingurițe
Ciocolata amăruie
-
ciocolată amăruie bucăți mici sau butoni500 g
Asamblare
-
zahăr pudră50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 porție
Natrium
163 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
15.5 g
Kohlenhydrate
47.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Espresso martini
Ninguna valoración
Cotlete de porc umplute cu mere și smochine
50min
Tortellini cu supă de carne
Ninguna valoración
Chifle cu salată de crab
Ninguna valoración
Pere gătite lent, în sirop de vin
Ninguna valoración
Pere cu sirop de portocale
Ninguna valoración
Mocktail Galapagos
Ninguna valoración
Pot-au-feu
Ninguna valoración
Zabaglione
15min
Caramel Parfait
Ninguna valoración
Caipirinha
Ninguna valoración
Porridge
15min