Geräte und Zubehör
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portie
Zutaten
-
aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5-2 cm)1000 g
-
eieren verpakt in huishoudfolie4
-
kalkoenborstfilet, zonder vel800 g
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
geklaarde boter20 g
-
groenten gemengd, in stukjes gesneden (3-4 cm)100 g
-
witte wijn100 g
-
verse laurierbladeren2
-
water500 g
-
olijven50 g
-
zout½ tl
Tonnato saus
-
ansjovisfilet, in olie6
-
gepekelde augurken uitgelekt1 - 2
-
tonijn uit blik, in olie200 g
-
crème fraîche200 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1112.9 mg
Eiweiß
44.8 g
Brennwert
2325.8 kJ /
555.9 kcal
Fett
24.7 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
9.9 g
Kohlenhydrate
34.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 Min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Vegan Caesar saladedressing
40 Min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Mojito
5 Min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Zalm met venkel
40 Min