Geräte und Zubehör
Ravioli Soep met Rundsvlees
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)300 - 400 g
-
rode uien gesneden120 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
met verse kaas gevulde ravioli250 - 300 gram
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
333.9 mg
Eiweiß
27.2 g
Brennwert
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.6 g
Kohlenhydrate
35.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Pizza-Burrata
1 Std. 40 Min
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Pad Thai
45 Min