Geräte und Zubehör
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portie
Zutaten
-
brood, wit, oudbakken40 g
-
melk50 g
-
teentjes knoflook3
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, voor de garnering9 takje
-
gemengd gehakt500 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
-
ei1
-
olijfolie30 g
-
brood in blokjes (1 cm)30 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
wijn70 g
-
water400 g
-
1 tl zoutgroentebouillon poeder1 tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3-4 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
780.8 mg
Eiweiß
32.3 g
Brennwert
2616.5 kJ /
625.4 kcal
Fett
39.9 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
36.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 Min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 Min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.
Express Aardbeien Dessert
5 Min