Geräte und Zubehör
Croquembouche
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
25 portion
Zutaten
Pastry Cream
-
whole milk450 g
-
vanilla pod sliced lengthwise scraped, seeds only½
-
sugar140 g
-
cornstarch30 g
-
salt1 pinch
-
egg yolks6
-
butter, unsalted1 tbsp
Cream Puffs
-
water225 g
-
butter, unsalted in pieces130 g
-
salt1 pinch
-
sugar1 tbsp
-
all purpose white flour200 g
-
egg, large (65-70 g)5
Caramel
-
sugar570 g
-
water divided37 ounce
-
lemon juice1 teaspoon
-
vinegar60 g
-
raspberry to decorate
-
sugar pearl sprinkles, any colour to decorate
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
43.1 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
962.5 kJ /
230 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our kitchens are a window into the world
27 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
French onion dip
45 Min
Melting moments with strawberry cream
45 Min
Red velvet cake
2 Std. 20 Min
Steamed mocha scrolls XXL
50 Min
Skirt Steak Spiralized Salad
Keine Bewertungen
Apple spaghetti with strawberry dressing
15 Min
Wasabi devilled eggs
25 Min
Lime and coconut mini bundts
40 Min
Charlotte Russe
3 Std.
Cheesecakes in Jars
2 Std. 30 Min
Milk chocolate hazelnut spread
15 Min