Geräte und Zubehör
Potato and Pork Rib Racks
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
20 g oilolive oil20 g
-
garlic clove3
-
pork rib racks cut in single ribs (see tip)500 g
-
20 oilolive oil20 g
-
olive oil20 g
-
onion quartered150 g
-
carrot cut in pieces (3 cm)100 g
-
red pepper cut in pieces (3 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes80 g
-
lager80 g
-
water400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried bay leaf1
-
potatoes peeled, diced (4-5 cm)700 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
185.4 mg
Eiweiß
29 g
Brennwert
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Fett
35.7 g
Ballaststoffe
6.5 g
gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
41.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Caprese Omelette
30 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Boiled Long Pasta
20 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Lemonade
5 min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Garden Green Crêpes
1 godz. 15 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min