Geräte und Zubehör
Cheesecake (No-Bake)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
8 slices
Zutaten
Cheesecake
-
plain cookies (see Tip)7 oz
-
unsalted butter softened3 oz
-
water9 oz
-
ready-made lemon gelatin powder, sweetened (see Tip)3 oz
-
cream cheese14 - 16 oz
-
heavy whipping cream7 oz
-
baker's sugar to taste1 oz
Jelly Topping
-
jelly (e.g. strawberry, raspberry, plum)7 oz
-
lemon juice2 tbsp
-
unflavored gelatin powder, unsweetened (see Tip)1 - 2 tsp
-
water2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
14 g
Brennwert
2639 kJ /
631 kcal
Fett
41 g
Ballaststoffe
0.4 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Buttercream Frosting
5 Min
Chicken Stock Paste
45 Min
Pizza Dough
1 Std.
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 Std.
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Chocolate Chip Cookies
50 Min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 Std. 50 Min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 Std. 15 Min
Cheesecake (Baked)
7 Std. 20 Min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min