Geräte und Zubehör
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Std.
16 portion
Zutaten
Choux Pastry
-
water300 g
-
unsalted butter diced160 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar20 g
-
plain flour240 g
-
medium eggs approx. 6 eggs350 g
Orange Custard
-
caster sugar140 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
milk1000 g
-
cornflour100 g
-
medium eggs4
-
egg yolks from medium eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark Chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
163 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
15.5 g
Kohlenhydrate
47.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chilled Chocolate Orange Tart
6 Std. 25 Min
Folded Herb Bread
1 Std. 10 Min
Bannofee Muffin
45 Min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 Std. 15 Min
Scandinavian Brunch Roll
4 Std. 10 Min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 Min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1 Std.
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 Min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45 Min
Peanut Butter Cheesecake Dip
5 Min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 Min
Little Mug Gingerbread Houses
5 Std. 30 Min