Curry Chicken

4.7 156 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
5 portions

Zutaten

  • whole chicken legs cut in pieces (3-4 cm)
    3
  • curry powder adjust to taste
    20 g
  • salt adjust to taste
    2 tsp
  • dried chillies deseeded and soaked to soften, cut in 5 cm length
    15 - 20
  • garlic cloves peeled
    3
  • shallots peeled
    10
  • candlenuts (buah keras)
    5
  • fresh turmeric peeled
    10 g
  • fresh galangal (lengkuas) peeled
    10 g
  • vegetable oil
    60 g
  • water
    120 g
  • fresh curry leaf leaves only
    1 stalk
  • fresh lemongrass white part only, smashed
    2 stalks
  • potatoes cut in small wedges
    2
  • fresh coconut milk
    200 - 240 g
  • sugar
    1 tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Eiweiß 18 g
Brennwert 1895 kJ / 453 kcal
Fett 35 g
Ballaststoffe 2 g
Kohlenhydrate 14 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen