Geräte und Zubehör
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
carrots peeled250 g
-
gram flour40 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic clove1
-
fresh red chilli seeds removed, cut in pieces, plus extra thinly sliced for serving1
-
avocados ripe (approx. 275 g), cut in pieces1 - 2
-
lemon juice½ Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tomato halved, deseeded, diced (5 mm)50 g
-
fresh coriander roughly chopped½ bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
660.3 mg
Eiweiß
7.2 g
Brennwert
957.9 kJ /
228.9 kcal
Fett
14.2 g
Ballaststoffe
10.3 g
gesättigte Fettsäuren
2.2 g
Kohlenhydrate
22.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 h
Courgetti Carbonara
40 min
Dairy-free Chocolate Sauce
5 min
Root Vegetable Röstis
50 min
Oven Baked Vegetable Crisps
1 h 45 min
Beetroot Carpaccio
20 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Fresh Chickpea Pasta
No ratings
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
PaNOma Mocktail
45 min
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10 min
Best Basic Houmous
5 min