![Budincuțe de portocale, gătite la aburi Budincuțe de portocale, gătite la aburi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5B81DC23-3BE2-4FDB-87C6-B493EF46C50D/Derivates/71d357a6-e067-4f30-a5e5-15132761920b.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Compoziție
- unt nesărat, pentru uns
- 1 portocală, doar coaja, fără partea albă
- 150 g zahăr brut de trestie
- 3 ouă
- 200 g făină cu agent de creștere
- 1 priză sare
- 150 g lapte bătut
- 1 linguriță pastă de vanilie
- 3 fire cimbru proaspăt, doar frunzele (opțional)
- 1000 g apă
Sos de portocale
- 250 g zeamă de portocală
- 80 g marmeladă de portocale
- 20 g zahăr extrafin
- 2 portocale, descojite și segmentate
- 40 g unt nesărat
- 20 g lichior de portocale, de orice tip (opțional)
- frișcă bătută, pentru servit
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1895.1 kJ / 451.2 kcal
- Eiweiß
- 7.6 g
- Kohlenhydrate
- 55.5 g
- Fett
- 22.1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 13.6 g
- Ballaststoffe
- 3.9 g
- Natrium
- 243.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ghiveci
40 min
Limonadă de caise și lămâi
Keine Bewertungen
Tocană de miel cu mentă, cu legume gătite la aburi
Keine Bewertungen
Iahnie de fasole
30h 45min
Caramelizare 400-500 g ceapă
50 min
Burgeri cu fasole și brânză feta
1 godz. 30 min
Cocktail Punch de citrice
Keine Bewertungen
Sos Alfredo cu anghinare
45 min
Falafel Harissa cu sfeclă roșie; Humus condimentat cu sumac; salată de roșii și rodii cu pitta perfectă
Keine Bewertungen
Kebab Satay cu tofu; Curry Massaman cu orez Jasmine
Keine Bewertungen
Parmezan ras
5 min
Paste cu Ragout de legume
45 min