Geräte und Zubehör
Tikka-pasta
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
80 portioner
Zutaten
-
korianderfrø40 g
-
spidskommenfrø40 g
-
rød chili, tørret10 g
-
korianderblade, friske blade og stilke50 g
-
fed hvidløg100 g
-
ingefær skrællet, skåret i runde skiver (2 mm)100 g
-
olivenolie220 g
-
vand100 g
-
citronsaft100 g
-
havsalt30 g
-
løg stykker, tørret50 g
-
tomatpure140 g
-
gurkemeje, stødt1 teske med top
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
1 g
Brennwert
149 kJ /
36 kcal
Fett
3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Smagen af Indien
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cremet broccolisauce
35 Min
Svampepaté
Keine Bewertungen
Artiskokdip med tofu
Keine Bewertungen
Pestohummus med soltørrede tomater
Keine Bewertungen
Den ultimative barbecue sauce
Keine Bewertungen
Mojo Sauce til skaldyr
Keine Bewertungen
Stærk ostedip
Keine Bewertungen
Ranch Dressing
Keine Bewertungen
Vinaigrette med lime og coriander
Keine Bewertungen
Apple cider dressing
Keine Bewertungen
Caramelliseret balsamico reduktion
Keine Bewertungen
Yoghurt dressing
Keine Bewertungen