Geräte und Zubehör
Naanbrød med løg og spidskommen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
6 portioner
Zutaten
-
spidskommenfrø1 spsk
-
bagehvedemel plus ekstra til drys450 g
-
løg stykker, tørret30 g
-
græsk yoghurt200 g
-
100 g vandmælk100 g
-
olivenolie plus ekstra til smøring30 g
-
10 g gær, smuldrettørgær1 tsk
-
sukker1 tsk
-
salt1 tsk
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13 g
Brennwert
1567 kJ /
374 kcal
Fett
10 g
Kohlenhydrate
58 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Smagen af Indien
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Rugmelsstykker
12 Std.
Blomsterbrød
1 Std. 5 Min
Æblehorn
Keine Bewertungen
Hytteostbrød
Keine Bewertungen
Kanelvafler
Keine Bewertungen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Keine Bewertungen
Ciabatta
Keine Bewertungen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Keine Bewertungen
Glutenfrit kartoffelbrød
Keine Bewertungen
Glutenfrit toastbrød
Keine Bewertungen
Glutenfrit briochebrød
Keine Bewertungen
Brød af boghvede, chia og kerner
Keine Bewertungen