Geräte und Zubehör
Geroosterde aubergines
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
4 porties
Zutaten
-
aubergines in de lengte doormidden gesneden2
-
zout om te bestrooien
-
harissa saus (zie tips)70 g
-
knoflookteentjes2
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
ciderazijn2 el
-
extra vergine olijfolie65 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten70 g
-
brood (ongeveer 70 g), in stukken gescheurd2 sneetjes
-
sumak1 ½ tl
-
granaatappel pitjes, voor de garnering (zie tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Fett
30 g
Ballaststoffe
4.6 g
Kohlenhydrate
2.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Paksoi en ham rijst
40 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Bevroren aardbeidaiquiri
10 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min