![Portocală arsă Portocală arsă](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/826ec517-2398-4dbd-8b74-d1b23654c9b0/Derivates/599fd433-efcd-4bc1-a03c-1ed8cabe72a5.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- spray cu ulei antiaderent
- 2 portocale, tăiate în felii rotunde (0.5 cm)
- 2 ardei iuți roșii, tăiați în jumătăți, fără nervuri, fără semințe
- 240 g zahăr
- 495 g apă
- 680 g zeamă de grapefruit
- 12 - 16 stropi bitter Angostura, non-alcoolic
- cuburi de gheață, pentru servit
- Nährwerte
- pro 1 pahar
- Brennwert
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiweiß
- 1 g
- Kohlenhydrate
- 34 g
- Fett
- 0 g
- gesättigte Fettsäuren
- 0 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- Natrium
- 2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Andive gătite la aburi, în marinadă de portocale
Keine Bewertungen
Maioneză japoneză (tip Kewpie)
15 min
Lichior cremă de whisky
15 min
Ceai negru cu amestec de condimente
Keine Bewertungen
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Keine Bewertungen
Tocăniță de pui și arpacaș
50 min
Splash cu lemon grass și litchi
Keine Bewertungen
Crêpes Suzette
1h 20 min
Unt din biscuiți cu ghimbir
55 Min
Iaurt cu vanilie
Keine Bewertungen
Piept de pui sous-vide
Keine Bewertungen
Kimchi
51 Std.