Geräte und Zubehör
Geflambeerde uientaart
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
6.5 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
407.8 kJ /
98.5 kcal
Fett
3.8 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 Min
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Charoset
15 Min
Limonade
5 Min
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Aardbeienmojito
10 Min
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Appel en citroen krans
50 Min