Geräte und Zubehör
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
raw cashews250 g
-
filtered water500 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra to sprinkle (optional)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onions (approx. 540 g), cut into quarters3
-
garlic cloves3
-
potatoes peeled and cut in pieces that fit through feeder tube1200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
166.4 mg
Eiweiß
10.4 g
Brennwert
1468.1 kJ /
350.9 kcal
Fett
17.8 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
41.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 Min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 Std. 40 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 30 Min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Halva semifreddo
7 Std. 30 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 Std. 35 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Tofu scramble
25 Min
Banana tofu ice cream
10 Min