Geräte und Zubehör
Herfstlimonade/Virgin sangria
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 glazen
Zutaten
-
gevriesdroogde frambozen10 g
-
suiker10 g
-
water1500 g
-
frambozen plus extra om te serveren200 g
-
rode appel ontdaan van klokhuis, ongeschild, in stukjes gesneden, plus extra, in blokjes gesneden (1 cm), om te serveren150 g
-
granaatappelpitten plus extra om te serveren100 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
honing plus extra om te coaten.50 g
-
Prosecco wijn, sprankelend, om te serverenmineraal water, bruisend om te serveren
-
ijsblokjes voor het serveren (zie tip)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
1.8 mg
Eiweiß
0.3 g
Brennwert
366.8 kJ /
87.7 kcal
Fett
0.8 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
16.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Asperges en prosciutto cannoli
Keine Bewertungen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Batbout met kaas
30 Min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen