Geräte und Zubehör
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
642.3 mg
Eiweiß
16 g
Brennwert
2525 kJ /
609.5 kcal
Fett
51.3 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Rabarbertaart
55 Min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Canapé met ei
10 Min
Koninginnenhapje
55 Min
Blauwe bessen Jam
Keine Bewertungen
Forelmousse
5 Min