Geräte und Zubehör
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Zubereitung 20 Min
Gesamt 12 Std. 50 Min
4 porties
Zutaten
Kikkererwten en wortelen
-
gedroogde kikkererwten170 g
-
water1300 g
-
wortel gesneden (1-1,5 cm)300 g
Vruchtensaus en vinaigrette
-
rijpe mango in stukken300 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse peterselie½ bos
-
olijfolie40 g
-
water40 g
-
azijn60 g
-
honing25 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Gekarameliseerde rode uien
-
rode uien in stukken gesneden120 g
-
bruine suiker60 g
-
balsamicoazijn25 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dienst
-
groene slabladeren200 g
-
yoghurt320 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
494.3 mg
Eiweiß
14.3 g
Brennwert
2025.6 kJ /
484.1 kcal
Fett
15.9 g
Ballaststoffe
10.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
75.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lunch box
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Indische kippenburger
4 Std.
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Amandelpap
10 Min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min