Geräte und Zubehör
Piersici umplute cu biscuiți amaretti și zabaglione cu șofran
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porții
Zutaten
Biscuiți amaretti
-
albuș de la ou mare1
-
zahăr extrafin80 g
-
migdale măcinate120 g
-
extract natural de migdale½ linguriță
Umplutura de piersici
-
piersici mari, ferme, 1 descojită, fără sâmbure și tăiată sferturi5
-
unt nesărat pentru uns
-
fulgi de migdale după gust30 - 40 g
Zabaglione
-
vin Marsala sec60 g
-
vin alb, sec60 g
-
zahăr120 g
-
fire de șofran5
-
gălbenușuri de la ouă medii6
-
sare de mare1 priză
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porție
Eiweiß
15.1 g
Brennwert
2610 kJ /
624 kcal
Fett
28.9 g
Kohlenhydrate
68 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Jar de vară
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Limonadă cu căpșune
10 Min
Ouă de Paște vopsite în verde
Keine Bewertungen
Sorbet de grapefruit și vin spumant
Keine Bewertungen
Sirop de Lemon grass și ghimbir
Keine Bewertungen
Catifea albă
Keine Bewertungen
Quiche cu tofu
1 Std. 30 Min
Plăcintă de miel cu lămâie
Keine Bewertungen
Slushie răcoritor cu hibiscus și lămâie
Keine Bewertungen
Brunch est-european
Keine Bewertungen
Pielmieni
1 Std. 10 Min
Smalec (rillettes de porc)
Keine Bewertungen
Sushi cu ton picant
Keine Bewertungen