Geräte und Zubehör
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
10 stuks
Zutaten
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
110.5 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Fett
9.9 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
43.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Knoflook en uien glaceren
Keine Bewertungen
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 Std. 25 Min
Citrus lekkernij
50 Min
Dropijs
8 Std. 30 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Canapé met ei
10 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min