Geräte und Zubehör
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
Gebakken aardappelen
-
aardappelen in partjes500 g
-
honing5 g
-
olie20 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
bruine suiker2 - 3 snuifjes
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 - 3 snuifjes
Witte koolsalade
-
witte kool in stukken (5-6 cm)300 g
-
sojasaus30 g
-
rijstazijn30 g
-
sesamzaad1 tl
-
zout¼ tl
-
suiker¼ tl
Wasabi en dilledressing
-
verse dille enkel de bladeren3 takjes
-
kant en klare wasabipasta1 - 2 tl
-
rijstazijn25 g
-
yoghurt50 g
-
mayonaise50 g
-
suiker2 - 3 snuifjes
-
zout en iets meer om op smaak te brengen2 - 3 snuifjes
-
ei1
-
bruisend water60 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
gemalen witte peper¼ tl
-
bloem3 - 4 el
-
panko paneermeel100 g
-
ontbeende varkenskoteletten (± 120 g per stuk)4
-
olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1433.2 mg
Eiweiß
32.9 g
Brennwert
2418.3 kJ /
578 kcal
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
6.6 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
63 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion-smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Paaspastei
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Karamel varkensvlees
45 Min
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Roze roerei
15 Min