Geräte und Zubehör
Saltkaramel- og chokolademousse
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portioner
Zutaten
Karamel
-
sukker250 g
-
ahornsirup90 g
-
smør koldt80 g
-
fløde, min 30 % fedt200 g
-
salt1 tsk
-
vand1060 g
-
citronsaft (se tip)2 tsk
-
eddike1 spsk
Chokolademousse
-
sukker50 g
-
lys chokolade skåret i stykker200 g
-
smør30 g
-
æg blommer og hvider adskilte4
-
salt1 - 2 knivspids
-
flødeskum til pynt
-
lys chokolade i krøller, til pynt
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
289 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
2120 kJ /
506 kcal
Fett
29 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sødt bagværk med karamel
6 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chokoladecreme
1 Std. 20 Min
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Keine Bewertungen
Fersken i hvidvinssirup
Keine Bewertungen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Keine Bewertungen
Fruktgeléer
Keine Bewertungen