Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g ulei de măsline
- 500 g ceapă roșie, tăiată în sferturi
- 10 căței de usturoi negru, tocați grosier
- 200 g zahăr brun închis
- 1 linguriță fulgi de sare neagră (vezi recomandări)
- 200 g oțet balsamic
- Nährwerte
- pro 20 grame
- Brennwert
- 6989 kJ / 1670.4 kcal
- Eiweiß
- 22.1 g
- Kohlenhydrate
- 356.1 g
- Fett
- 21.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Ballaststoffe
- 13.5 g
- Natrium
- 1303.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Spaghette cu sos bolognaise cu ciuperci
45 Min
Stir-fry cu ciuperci
55 Min
Sandvișuri clasice cu ouă și creson
35 Min
Saltimbocca cu legume și Risotto Milanese
Keine Bewertungen
Chifteluțe de curcan în sos de mărar
Keine Bewertungen
Amestec de semințe și migdale crude
Keine Bewertungen
Supă cu tăiței
35 Min
Cannelloni de porc cu sos de legume
1hod.
Pui cu chilli dulce și varză
2 Std.
Tocană de pui cu roșii și busuioc
35 Min
Crenvurști vienezi cu supă de mazăre
1h 10min
Tăiței curry cu carne de porc
45 Min