Geräte und Zubehör
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
500 g
Zutaten
-
500 g wody
-
500 - 800 g korzenia selera pokrojonego na 2-3 cm kawałki
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
5 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
120 kJ /
28 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Rezepte
Polen
Polen
Das könnte dir auch gefallen
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 Min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 Min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 Min