Creamy Mushroom Truffle Soup
TM6 TM5

Creamy Mushroom Truffle Soup

4.7 (28 Bewertungen)

Zutaten

  • 200 g chestnut mushrooms, quartered
  • 250 g fresh button mushrooms, halved
  • 2 garlic cloves
  • 120 g onions, quartered
  • 15 g olive oil
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 mushroom stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled
  • 250 g boiling water
  • 2 tsp cornflour, mixed with 2 tsp water
  • 200 g soya milk, unsweetened
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp truffle oil

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
433.6 kJ / 103.6 kcal
Eiweiß
5.4 g
Kohlenhydrate
11.6 g
Fett
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Ballaststoffe
1.8 g
Natrium
316.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte