Geräte und Zubehör
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
1 porsiyon
Zutaten
-
fındık110 g
-
havuç dilimlenmiş (1-2 cm)110 g
-
kuru kayısı100 g
-
Hindistan cevizi tozu etrafını bulamak için ekstra hindistan cevizi tozu60 g
-
tarçın½ tk
-
fıstık ezmesi50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
113.7 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
7004.9 kJ /
1674.2 kcal
Fett
132.8 g
Ballaststoffe
36.4 g
gesättigte Fettsäuren
44.7 g
Kohlenhydrate
117 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45 Min
Enerji veren shake
10 Min
Muzlu Yulaflı Kek
1 Std.
Smoothie
5 Min
Kakaolu Muzlu Avokado Mus
1 Std. 15 Min
Kayısı Topu
20 Min
Hurmalı Yulaflı Muhallebi
3 Std. 25 Min
Lor Peynirli Pankek
35 Min
Ispanak, Muz ve Badem Sütlü Smoothie
10 Min
Muzlu ve Narlı Chia Puding
4 Std. 10 Min
Mercimek Köftesi
2 Std.
Hünkar Beğendi
1 Std. 5 Min