Geräte und Zubehör
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std.
12 pieces
Zutaten
Starter Dough
-
whole milk2 ½ oz
-
active dry yeast (1 package)2 ¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour4 ½ oz
-
warm water to cover dough
Dough
-
sugar4 oz
-
lemon organic, zest only, no white pith1
-
orange organic, zest only, no white pith1
-
whole milk2 oz
-
unsalted butter room temperature2 ½ oz
-
large eggs2
-
active dry yeast (2 packages)4 tsp
-
orange flower water (see Variation)1 oz
-
bread flour plus extra to dust16 oz
-
salt1 pinch
Forming and Decorating
-
large egg whisked1
-
candied fruit, mixed to taste4 - 5 oz
-
sliced almonds1 oz
-
sugar (moistened with a few drops water)1 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
53.3 mg
Eiweiß
9.9 g
Brennwert
1493.8 kJ /
357 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
16 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Red Mole Chicken Enchiladas
1 Std.
Bee Sheet Cake with Frosting
1 Std. 25 Min
Sparkling Lavender Lemonade
1 Std. 10 Min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 Min
Mexican Style Café de Olla
30 Min
Tamales Verdes
2 Std. 55 Min
Carrot Torte
1 Std. 10 Min
Mexican Creamed Corn
30 Min
Hamburger Buns with Stout Beer
3 Std.
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 Min