Almond Vegetable Crumble
TM6 TM5 TM31

Almond Vegetable Crumble

3.2 ( 6 Bewertungen )

Zutaten

Almond Butter

  • 300 g roasted almonds (see tip)
  • 1 pinch salt

Almond Milk

  • 100 g raw almonds soaked in water for 6 hours then drained
  • 500 g water

Crumble

  • 100 g wholemeal flour
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Steamed Vegetables and Assembly

  • 500 g water
  • 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)
  • 500 g cauliflower florets (3-4 cm)
  • 500 g fresh green peas
    oder frozen peas defrosted
  • 1 Tbsp vegetable oil for greasing
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ tsp ground nutmeg

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
424 kcal / 1775 kJ
Eiweiß
17 g
Fett
21 g
Kohlenhydrate
50 g
Ballaststoffe
13 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Natrium
942 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte