Geräte und Zubehör
Quinoa med grønne bønner
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portioner
Zutaten
-
basilikumblade6
-
oregano, tørret1 - 2 knivspids
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
vand700 g
-
grønne bønner, friske skåret i halve180 g
-
salt½ teske
-
quinoa150 g
-
tomat skåret i mindre stykker (ca. 2 cm)100 g
-
sorte oliven, udstenede skåret i skiver50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
712.7 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
1108.4 kJ /
264.9 kcal
Fett
14.1 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
29.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sommerlige retter
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Gulerods- og sellerisuppe
45 Min
Grøntsagsfrittata
Keine Bewertungen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Keine Bewertungen