Geräte und Zubehör
Buharda pişmiş kabak
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
8 porsiyon
Zutaten
-
su500 g
-
kabak dilimlenmiş (1 cm)600 - 800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Eiweiß
2 g
Brennwert
79 kJ /
19 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Temel Tarifler: Doğrama ve Buharda Pişirme
30 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Haşlanmış Patates
35 Min
Sebzeli Pankek (Bebek Yemeği)
45 Min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 Min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 Min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min
Buharda pişmiş ıspanak
15 Min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35 Min
Dana Etli Bolonez
45 Min
Ratatuy
40 Min
Haşlanmış Makarna
25 Min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1 Std.