Geräte und Zubehör
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 50 Min
6 stuks
Zutaten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
449.3 mg
Eiweiß
16.2 g
Brennwert
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Fett
10.5 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan jus
40 Min
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Bananen powerballs
15 Min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Tomatenrijst
30 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Risotto bolognese
45 Min
Aardappel flatbread
12 Std.
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min