Geräte und Zubehör
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
4 stuks
Zutaten
Kurkuma pizzadeeg
-
water370 g
-
verse gist2 - 3 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
gemalen kurkuma1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
Topping
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)150 g
-
uien in ringen (5 mm)50 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
courgettebloemen8
-
ansjovisfilets, in olie8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
532.5 mg
Eiweiß
26.5 g
Brennwert
1369.3 kJ /
327.3 kcal
Fett
35.5 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
14.3 g
Kohlenhydrate
83.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoete Aardappel Brood
5 Std. 25 Min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Vegan croissants met notenvulling
Keine Bewertungen
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Zalm met venkel
40 Min