Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions

Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions

3.7 9 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
3 portions

Zutaten

Bison Burgers
  • bison, freshly ground (see Tip)
    600 g
    600 g ground bison, (see Tip)
  • onion in pieces
    75 g
  • garlic cloves peeled (approx. 2 large)
    8 g
  • egg
    1
  • beer golden Canadian beer or ale (see Tip)
    75 g
  • Worcestershire sauce
    1 ½ tsp
  • onion powder
    ½ tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper to taste
  • dried red chilli flake
    ½ tsp
  • strong cheddar cheese cut into 3 cubes
    135 g
Grilled Picked Onions
  • red onions peeled and trimmed
    150 g
  • apple cider vinegar
    120 g
  • sugar
    60 g
  • salt
    1 tsp
  • olive oil to grease
  • burger buns toasted, to serve
    3

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 2213.9 mg
Eiweiß 62 g
Brennwert 2823.1 kJ / 674.7 kcal
Fett 22.3 g
Ballaststoffe 2.4 g
gesättigte Fettsäuren 11.6 g
Kohlenhydrate 52.3 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen