
Geräte und Zubehör
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
3 portions
Zutaten
Bison Burgers
-
bison, freshly ground (see Tip)600 g
-
garlic cloves peeled (approx. 2 large)8 g
-
onions in pieces75 g
-
egg1
-
beer golden Canadian beer or ale (see Tip)75 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
dried red chili flakes½ tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
strong cheddar cheese cut into 3 cubes135 g
Grilled Picked Onions
-
red onions peeled and trimmed150 g
-
apple cider vinegar120 g
-
sugar60 g
-
salt1 tsp
-
olive oil to grease
-
burger buns toasted, to serve3
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
674.7 kcal /
2823.1 kJ
Eiweiß
62 g
Fett
22.3 g
Kohlenhydrate
52.3 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
11.6 g
Natrium
2213.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

O Canada
20 Rezepte
Kanada
Kanada