Geräte und Zubehör
Risotto met eekhoorntjesbrood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8.1 g
Brennwert
1861 kJ /
444 kcal
Fett
14.4 g
Ballaststoffe
2.1 g
Kohlenhydrate
69.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Ravioli Soep met Rundsvlees
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Forelmousse
5 Min