Geräte und Zubehör
Verse kaas met walnoten en weibrood
Zubereitung 15 Min
Gesamt 12 Std. 15 Min
12 porties
Zutaten
Verse kaas met walnoten
-
verse volle melk1500 g
-
zure room, 18% vet200 g
-
water250 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
warm water voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
-
manitoba bloem (met ± 13% eiwit)320 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
olijfolie50 g
-
suiker1 tl
-
ei1
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zout1 tl
-
honing (optional) als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
366.4 mg
Eiweiß
10.3 g
Brennwert
1437.2 kJ /
343.5 kcal
Fett
17.9 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
36.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrij Brood
3 Std. 20 Min
Pruimenjam
55 Min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Vegan boter
Keine Bewertungen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 Std. 25 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Dropijs
8 Std. 30 Min
Romige snijbietsoep
35 Min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min