Geräte und Zubehör
Sos de caramel cu espresso
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
1 borcan
Zutaten
-
zahăr250 g
-
espresso, fiert și răcit100 g
-
zeamă de lămâie (vezi recomandarea)1 linguriță
-
unt rece, bucată întreagă (aprox. 6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
frișcă lichidă130 g
-
apă1000 g
-
oțet1 lingură
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 borcan
Natrium
110 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
6831 kJ /
1631 kcal
Fett
66 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
45 g
Kohlenhydrate
254 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM6: Totul despre moduri
44 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Castraveți murați, dulci
48 Std. 20 Min
Pere Sous-vide, cu sos de scorțișoară
Keine Bewertungen
Gazpacho; Patatas Bravas cu Aioli; Churros cu ganache de ciocolată și nucă de cocos
Keine Bewertungen
Aluat de pizza cu trio de topping-uri
2 Std. 10 Min
Unt cu kimchi
Keine Bewertungen
Brioșe paleo
40 Min
Sirop de zahăr
30 Min
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Keine Bewertungen
Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci
1 Std. 40 Min
Găluște cu prune
55 Min
Chiftele cu sos de ciuperci și vin
35 Min
Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii
6 Std.