Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g ulei vegetal
- 1 ceapă, tăiată clini
- 400 g escalop de curcan, tăiat fâșii (3 cm x 1 cm)
- 250 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi
- sare pentru sărat apa de fiert tăițeii
- apă pentru fiert tăițeii
-
½
linguriță concentrat pastă de pui
oder ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 200 g smântână
- 2 lingurițe muștar
-
500
g tăiței cu ou tip Spätzle, proaspeți
oder 500 g paste proaspete - 15 g amidon de porumb
- ½ linguriță piper măcinat
- ½ legătură cepșoară, tăiată fin
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 2521 kJ / 600 kcal
- Eiweiß
- 37 g
- Kohlenhydrate
- 40 g
- Fett
- 32 g
- gesättigte Fettsäuren
- 15 g
- Ballaststoffe
- 1.8 g
- Natrium
- 773 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Somon cu orez și sos de mărar
40 Min
Penne cu ton
30 Min
Fusilli cu pui și ciuperci
40 Min
Piept de pui pizzaiola
55min
Caserolă de primăvară, cu carne de pui
1 Std. 30 Min
Supă de ciuperci și curcan cu legume, la aburi
45 Min
Pui cu sos cremos de boia
40 Min
Pui cu boia și sos de smântână
1 Std. 15 Min
Concentrat pastă de carne
45 Min
Paste cu pui, cu sos BBQ dulce
40 Min
Ragù de vită cu paste
30 Min
Mazăre cremoasă cu jambon
30 Min